0595 - 435127

(Kick)boksen MMA


Kickboxtraining_hugehumb

Het Kickboxen is oorspronkelijk afkomstig uit Thailand en kent daar een lange geschiedenis. In Thailand heeft het erg hoog aanzien het is populairder daar, dan dat voetbal is bij ons.De officiele Thaise naam is Muay Thai! Deze stijl vond zijn weg ook naar andere landen in Azie. Waaronder Japan, waar het binnen korte tijd ontzettend populair is geworden. Maar zoals het de Japanners betaamd, wilden zij niet de naam Muay Thai handhaven en veranderden het in Kickboxing. Trappen en boksen als benaming!. Ongeveer in 1975 is de sport vanuit Japan overgewaaid naar Nederland

Wat is Kickboxen?

Kickboxen is een vechtstijl die in principe uit stoten en trappen bestaat en door iedereen kan worden beoefend. Jong of oud, man of vrouw het maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Deze vechtstijl is zeer direct en is niet moeilijk te leren. Zelfverdediging staat hierbij dan ook hoog in het vaandel. Je zelfvertrouwen zal toenemen, je fysieke gestel raakt in betere conditie, en je voelt je beter.

De lesopbouw van RailAxioN is erop gericht om de deelnemers zo snel mogelijk het kickboxen goed aan te leren.


Wat kunt u verwachten?

De technieken worden je zorgvuldig bijgebracht onder professionele begeleiding. In verschillende lessen kunt u onderstaande onderdelen tegenkomen:

v Krachtoefeningen

v Lenigheidoefeningen

v Leren stoten

v Het leren trappen

v Mo Ku So ademhaling

v Oefeningen met gewichten

v Sparren en wedstrijdtraining

v Kickboxapplicaties (verdedigen)

En nog veel meer……..

 

 

 


Terug

 


(Kick)boksen MMA

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE OP

ClubJoy ClubVirtual Keurmerk Fitness RailAxion Hyves Zumba XCO UIC betterbelly